Tuesday, 3 July 2018

KENAPA G8 UNITY TERBAIK

KENAPA G8 UNITY TERBAIK


➤ Together
E Everyone
➤  Achieve
➤ More


Noor Fadziliana Omar

WhatsApp / Telegram 018-2199464
email : noorfadziliana@gmail.com


PROMOSI KORSET NO 1 PREMIUM BEAUTIFUL

Assalamualaikum korang nak tahu rahsia tak?





Orang biasa cakap, kalau korset biasa-biasa, orang yang berisi takut nak pakai sebab boleh buat dada macam mendada atau melimpah. Hurm 🤔

Itulah siapa suruh pakai yang biasa-biasa. Semua orang dah pilih yang No 1, Premium Beautiful Korset. Ada lagi ke nak pakai korset biasa?

Sayang...baik beli PB. Beli terus yang terbaik. Yang berkualiti premium. Tak kan tak nak cantik dan langsing kan. Bukan saja cantik dan langsing ada bonus lagi. Nak tahu apa??? Kesihatan yang optimum. 

Kalau orang luar pun dah iktiraf PB Korset, kita orang Malaysia mestilah lagi nak support. Betul tak?

Tapi saya pesan...beli PB korset hanya dengan G8Unity PB Expert. Ada promo lagi. Jimat RM300 dari harga biasa. Ada free gift pula tu. Free postage. Amacam? Menarik tak?

Beli terus dengan Liana ye. Nak mudah just klik sini 👉 wasap.my/60182199464/PremiumBeautiful



Noor Fadziliana Omar
WhatsApp / Telegram 018-2199464
email : noorfadziliana@gmail.com

Monday, 2 July 2018

Assalamualaikum...

Lama bebenor dah tak update blog. Sampai dah bersawang...fuh fuh!! (tiub habuk)

Tooodiaaa sedar tak sedar dah masuk bulan Julai dah. Selamat datang bulan Julai, hmmmm separuh tahun sudah meninggalkan kita. Semoga bulan Julai memberikan kita kebahagiaan buat kita semua.


WELCOME JULY!!


Wednesday, 22 November 2017

MENTOR TDC - CDM AIN ZULKARNAIND


Inilah mentor kesayangan semua ahli TDC. Cantik kan. Beliau merupakan Ex Beautician. Beliau bermula perniagaan bersama SHOM sejak 2011. Pelbagai dugaan pahit manis telah ditempuh sepanjang menjalankan perniagaan ini. Beliau seorang yang bersemangat waja, berhati kental, tidak mudah mengaku kalah dan tidak lokek ilmu.


Pada tanggal 04 November 2017 yang lepas beliau telah diraikan dalam majlis yang gilang gemilang dan berprestij oleh syarikat Sahajidah Hai O di Stadium Melawati Shah Alam atas kejayaan beliau mencapai pangkat tertinggi dalam perniagaan ini.


Sekalung TAHNIAH diucapkan pada CDM (Crown Diamond Manager) AIN ZULKARNAIND atau lebih dikenali sebagai Yong. Walaupun Liana masih baru bersama TDC dan baru mengenali beliau tapi Liana berasa amat bangga dengan pencapaian beliau. Dalam usia yang begitu muda baru menjangkau umur 29 tahun ibu muda ini telah berjaya mencapai pangkat tertinggi dalam bisnes ini. Liana sangat mengagumi beliau dengan kejayaan ini. 


Beliau merupakan inspirasi Liana untuk terus maju dan berjaya. In Shaa Allah apa yang beliau ajar dan kongsi akan dimanfaatkan sehingga berjaya.






PERSONAL TOUCH DENGAN LEADER

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua..




Cerita Isnin lepas.. Alhamdulillah. Done Personal Touch dengan leader... 

Terima kasih sudi datang rumah buat PT walaupun tahu anak kak demam campak. Ilmu yang disampaikan In Shaa Allah akan dimanfaatkan.

Doakan semoga kak terus berjaya bersama The Diamond Circle. Aamiin.
Focus dan buat je apa leader suruh. 


Saya HEBAT!
Kami HEBAT!
TDC HEBAT!





Tuesday, 21 November 2017

PREMIUM BEAUTIFUL ~ YES ( YEAR END SALE )


Hola! Hola! Hola!

Assalamualaikum... Salam Sejahtera... Salam 1 Malaysia...

Apa khabar semua?? 


Dah lama tak bersiaran....dah bersawang blog Liana...maklum la sibuk sikit dengan kerja hakiki...kerja dengan Pos Malaysia biasa la hujung tahun ni kan banyak la sale.. LAZADA la, SHOPPE la, ZALORA la dll...tambahan pulak baru ni ada buat sale 11.11.2017 perghhh penuh 1 pejabat item Poslaju...sampai kami di unit sokongan pun kena turun padang bantu buat serahan..pengalaman tu...masa tu baru tau macam mana jadi posmen, teruk tak teruk kerja depa..dengan panas, hujan, banjir...kesian... Optsss dah melalut pulak..okay berbalik pada tajuk entry di atas... 

Sekejab ja kan masa berlalu.. Pejam celik pejam celik dah nak sampai hujung tahun 2017. Bila dah hujung tahun ni semua pakat dok buat sales la kan.... Apa orang panggil Year End Sale ataupun dikenali sebagai YES. Macam yang Liana cerita tadi la. So Liana pun rasa sama-sama nak memeriahkan Year End Sale untuk KORSET PREMIUM BEAUTIFUL. Korang suka tak? 


Yang mana dah lama mengidam nak beli Premium Beautiful tapi tak cukup bajet...haaa time ni la masa yang sesuai untuk dapatkan Korset Premium Beautiful. Boleh dapat diskaun sehingga RM400 tau... Diskaun RM400 korang tak nak ke? Banyak tu...


Harga Premium Beautiful untuk Year End Sale 2017 sangat-sangat berbaloi ok! Rugi sangat kalau korang tak grab cepat-cepat sempena promosi ni. So cepat-cepat booking full set Premium Beautiful korang ye. 



WhatsApp Liana sekarang untuk FREE FITTING dan FREE CONSULTATION.